سال ۱۴۰۳، سال جهش تولید با مشارکت مردم
کتابخانه مرکزی دانشگاه اصفهان
 
کتابخانه دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه اصفهان
  کتابخانه دانشکده علوم تربیتی با انتقال این دانشکده از کوچه شاهزاده ابراهیم به کوی دانشگاه در سال ۱۳۵۰ش/ ۱۹۷۱م شکل گرفت (فراهانی، ۲۵۳۵: ۳۱).
یک سال بعد جلسه‌ای در محل کتابخانه‌های مرکزی دانشگاه تشکیل شد و طرح تأسیس کتابخانه ویژه کتاب‌های درسی ایران در دانشکده علوم تربیتی موردبررسی و تصویب قرار گرفت. ابتدا با تعداد سی جلد از کتاب‌های درسی قبل از شهریور ۱۳۲۰ش/ ۱۹۴۱م شروع به کار نمود. هدف از تأسیس این کتابخانه فراهم نمودن مجموع کتاب‌های درسی بود که از ابتدای شروع چاپ در ایران برای دوره‌های دبستان و دبیرستان منتشرشده بود. به این خاطر چون نگرانی آن می‌رفت که در اثر مرور زمان زمینه‌های نابودی کلیه کتاب‌ها فراهم شود و نیز به علت عدم دسترسی پژوهشگران به مجموع این منابع لزوم تشکیل چنین مرکزی تأسیس گردید (اخبار دانشگاه اصفهان، ش ۷: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۵۱).
از همان آغاز شروع این کتابخانه تا خردادماه سال ۱۳۵۱ش/ ۱۹۷۲م تعداد ۲۴۸ کتاب به مرکز کتاب‌های درسی اهداء گردید (اخبار دانشگاه اصفهان، ش ۱۱: ۲۲ خرداد ۱۳۵۱).
به ترتیب می توان از کتابخانه‌های دیگری که در موسسات دانشگاهی و دانشگاه اصفهان گشایش یافته بود نام برد. کتابخانه‌ی بیمارستان ثریا در آذر ماه ۱۳۴۹ش/ ۱۹۷۰م افتتاح شد و کتابخانه بیمارستان خورشید در سال ۱۳۳۰ش/ ۱۹۵۲م شکل گرفت و نیز از کتابخانه‌های آموزش عالی پرستاری در سال  ۱۳۴۷ش/۱۹۶۹م، کتابخانه مرکز پزشکی فیض در سال ۱۳۴۹ش/ ۱۹۷۱م کتابخانه مرکز پزشکی امین و کتابخانه دبستان دانشگاه در سال ۱۳۵۲ش/ ۱۹۷۴م ، کتابخانه انستیتو باغبانی در سال ۱۳۵۳ش/۱۹۷۵م، کتابخانه دبیرستان دانشگاه و کتابخانه دندانپزشکی نیز در سال ۱۳۵۴ش/ ۱۹۷۶م تأسیس شدند (مهابادی، ۲۵۳۵: ۳۰ تا ۳۴).
در سال ۱۳۹۷ کتابخانه دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی در طرح تجمیع به کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد انتقال یافت. سپس در سال ۱۴۰۲، نسخه های موجود کتابخانه علوم تربیتی قدیم از بین مجموعه کتابهای کتابخانه مرکزی جداسازی و بهمراه مجموعه کتابهای انتقال یافته از کتابخانه سردار سلیمانی،به کتابخانه جدید علوم تربیتی و روانشناسی در دانشکده جدیدالتاسیس انتقال یافت. دسترسی وو رودبه مخزن کتابخانه برای کلیه ی مراجعان (اعم از دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه اصفهان و دانشگاه علوم پزشکی و همچنین عضویت آزاد) بصورت قفسه باز می باشد.
 
 تعداد منابع کتابخانه علوم تربیتی و روانشناسی:
کتابهای فارسی : ۴۹۴۷۸ عنوان
کتابهای لاتین: ۳۲۳۳ عنوان
کتابهای فارسی مرجع: ۲۷۹۶ نسخه
کتابهای لاتین مرجع: ۱۶۲ نسخه
 
شرایط استفاده از کتابخانه:
هیات علمی۲۰ کتاب به مدت ۶۰ روز؛
دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ۱۵کتاب به مدت ۳۰ روز؛
دانشجویان مقطع دکتری ۲۰ کتاب به مدت ۳۰ روز؛
دانشجویان کارشناسی ۵ کتاب به مدت ۲۰ روز؛
کارمندان دانشگاه ۷ کتاب به مدت ۳۰ روز؛
دانشجویان و اساتید علوم پزشکی و اعضای دارای کارت عضویت آزاد بسته به شرایط عضویت ۳ الی ۱۰ کتاب به مدت ۱۰ الی ۲۰ روز.
 
 

ساعات کارکتابخانه: کتابخانه علوم تربیتی و روانشناسی از شنبه تا چهارشنبه،از ساعت ۰۷:۳۰ الی ۱۵:۳۰ آماده ارائه خدمات به مراجعان گرامی است.

 کارکنان کتابخانه
زهرا ابراهیمی (کارشناس کتابخانه)
 شماره تلفن:۳۷۹۳۵۵۵۷
 
تنظیمات قالب