۱۴۰۳ شنبه ۶ مرداد
جناب آقاي حجت الاسلام و المسلمين دكتر سيد علي ميرلوحي فلاورجاني
 
از طرف جناب آقای حجت الاسلام و المسلمين دكتر سيد علي ميرلوحي فلاورجاني، مجموعه ای از کتابهای ارزنده ی ایشان به مجموعه ی کتابهای کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه اصفهان اهدا گردیده که هم اکنون بصورت استفاده در محل در دسترس کاربران می باشد.
 زندگینامه:
سیّدعلی میرلوحی فلاورجانی فرزند سیّدسلیمان بن سیّدرضا بن سیّدعلی بن سیّدمحمّدرضا میرلوحی، از علماء، محقّقان و اساتید دانشگاه، در ۱۵ رمضان ۱۳۶۰ق (مطابق با ۱۰ مهر ۱۳۲۰ش) در فلاورجان متولّد شد. تحصیلات ابتدائی را در دبستان مینوی فلاورجان به پایان رساند. سپس به اصفهان آمد و چندی در مدرسه ناصریه و مدرسه جدّه به تحصیلات حوزوی مشغول شد و از درس علمایی چون سیّداحمد مقدّس، محمّدعلی عالم حبیب‌آبادی، محمّدحسین فقیه، سیّدحسن امامی، عباسعلی ادیب، احمد فیاض، علی سدهی و هبت‌اللّه شریعت هرندی بهره گرفت. چندین سال نیز در قم نزد حضرات آیات ستوده و سبحانی و همچنین مصطفی اعتمادی ادامه تحصیل داد.
وی در کنار تحصیلات حوزوی، در مدارس جدید ادامه تحصیل داده و دیپلم گرفت و در دانشکده معقول و منقول دانشگاه تهران به تحصیل در رشته زبان و ادبیات عرب پرداخت و در سال ۱۳۵۳ش به اخذ درجه دکترا نائل شد. او از سال ۱۳۵۳ تا ۱۳۵۷ در دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه مشهد به تدریس مشغول بود. پس از آن به دانشگاه اصفهان منتقل شده و در دانشکده زبان‌های خارجی در گروه زبان و ادبیات عرب تدریس نمود و در سال ۱۳۷۵ش به درجه استادی رسید. او از مؤسسان و رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی واحد فلاورجان است. همچنین چندین سال رئیس گروه زبان و ادبیات عرب و مدّتی رئیس دانشکده زبان‌های خارجی دانشگاه اصفهان بوده و به خاطر فعالیّت‌های علمی، در سال ۱۳۸۱ش به عنوان استاد نمونه کشور معرفی شده است.
وی علاوه بر تدریس در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا به عنوان استاد راهنما و مشاور دوره کارشناسی ارشد و دکترا به فعالیّت پرداخته است.
آثار و کتاب‌های زیر از آثار اوست که به چاپ رسیده است:
۱. «مختارات من روائع الادب العربی (العصر الاسلامی)؛
۲. تصحیح و تحقیق: «الذریعه الی مکارم الشریعه» راغب اصفهانی؛
۳. تصحیح و تحقیق: «الجمان فی تشبیهات القرآن» ابن ناقیا؛
۴. ترجمه: «بدیع القرآن» ابن ابی‌الاصبع؛
5. «صدر شهادت» در ترجمه: «ذکری استشهاد الامام الصدّر»؛
6. «اعراب نهج البلاغه».
 
 
تاریخ به روزرسانی:
1403/03/23
تعداد بازدید:
122
Powered by DorsaPortal